Set cellers de l’Empordà, presents als maridatges de l’Hotel Spa Terraza de Roses

L’Hotel Spa Terraza prepara per l’estiu, i per desè any consecutiu, un calendari d’activitats on una de les ofertes capdavanteres són els bufets de marisc maridats amb vi d’una selecció de cellers de la DO Empordà. La programació inclou set maridatges que es porten a terme tots els dimecres, a partir de les 20:30, durant el 12 juliol i fins al 23 d’agost. Enguany hi participen els cellers Terra Remota, La Vinyeta, Mas Llunes, Arché Pagès, Vinyes dels Aspres, Oliveda i Espelt. Les actuacions musicals van a càrrec del músic rosinc Joan Bram, és l’encarregat d’amenitzar les vetllades amb música ambiental amb saxo, teclats i veu.

L’Hotel Spa Terraza fa deu anys que organitza aquests maridatges i el Grup Terraza va ser un dels pioners en posar en valor els cellers de la DO Empordà, amb una iniciativa d’aquestes característiques.  

Un dels objectius del Grup Terraza és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines, a més de potenciar el seu talent. “Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que ara celebra els seus 10 anys i que ha tingut molt d’èxit. Cal dir que més del 90% del vi que els clients consumeixen als nostres establiments és DO Empordà, i el que volem és donar a conèixer els productes de la nostra terra, un objectiu que s’està aconseguint any rere any”, destaca el director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra.