Què Oferim

Un servei del tot personalitzat i proper, un contacte permanent amb els nostres clients i plans de comunicació a mida adaptats a cada necessitat concreta. Us convidem a “navegar” amb nosaltres per tal de fer camí de manera original i innovadora cap a l’excel·lència. Comunicació interna i externa, suport en preparació d’escrits, elaboració de notícies per als mitjans de comunicació, rodes de premsa, organització d’esdeveniments, xarxes socials, suport en moments crítics. La comunicació és un tot i la nostra oferta inclou fórmules molt variades. El nostre lema és l’optimisme. Res es pot fer sense energia i entusiasme i cada projecte és un nou repte.

· Comunicació externa

 

comunicacioPosem en contacte els nostres clients amb els mitjans de comunicació. Analitzem el contingut per enfocar-lo de manera periodística. L’objectiu és que els missatges arribin al públic en general o al més especialitzat.

 

· Rodes de premsa

 

microOrganitzem rodes de premsa per ampliar el ressò i fer arribar als mitjans les principals notícies dels nostres clients. Les rodes de premsa formen part de la comunicació externa però destaquen per la seva especial planificació.

 

· Comunicació interna

 

internaSuport en preparació d’escrits, discursos, butlletins, publireportatges, protocol… la comunicació interna és cada vegada més important en una organització i per aconseguir els objectius cal que estigui ben estructurada.

 

 

· Organització d’actes

 

actesOrganitzem esdeveniments com a eina de comunicació directe i eficaç per arribar al públic que es desitja i també als mitjans de comunicació. La creativitat i la innovació és bàsica perquè els esdeveniments siguin un èxit.

 

· Comunicació on line

 

marquetingEl màrqueting digital i la comunicació on line és actualment una de les eines de més utilitat per promocionar les marques. Oferim aquest servei per separat o lligat amb la comunicació més tradicional, com a gran complement de difusió dels missatges.

 

· Videos

 

camera

Oferim un servei de creació audiovisual i multimèdia, amb vídeos innovadors i personalitzats. La imatge és cada cop més important per fer arribar els missatges de manera ràpida i efectiva.