L’Hotel Terraza de Roses organitza set maridatges de gastronomia i música

L’Hotel Terraza ha organitzat per aquest estiu, un any més, un calendari d’activitats on una de les ofertes capdavanteres són els maridatges de gastronomia, amb bufet de marisc i degustació de vi de cellers de l’Empordà. La programació inclou set maridatges que es porten a terme els dimarts, des del 12 de juliol i fins el 23 d’agost, a les 20:30, amb la participació de Oliveda, La Vinyeta, Espelt, Trobat, Empordàlia i Terra Remota. Les actuacions musicals aniran a càrrec de la cantant gironina Helena Rosich i Alexandre Carbonell (al piano). L’Hotel Terraza fa nou anys que organitza aquests maridatges i el grup va ser un dels pioners en posar en valor els cellers de l’Empordà amb una iniciativa d’aquestes característiques.\r\n\r\nHelena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. L’any 2010 va gravar el seu primer disc com a vocalista, i el juliol del 2015 va gravar el seu segon disc, el títol del qual és «Invitation», i en què l’acompanyaven els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. Helena Rosich continua investigant en el jazz perquè per a ella aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l’instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments.\r\n\r\nEls dissabtes al vespre es fa a l’hotel un menú degustació de La Cuina d’en Norat amb maridatge de vins; i els diumenges a la nit concert de duet de jazz amb Carles Bech (guitarra) i Pedro Liñán (contrabaix), (del 10 de juliol fins al 21 d’agost). Els músics empordanesos Bech i Liñán ofereixen un recital de jazz fresc i elegant de dues hores cada diumenge. Un dels objectius de Terraza Grup és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines.\r\n\r\n“Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que vam fer fa molts anys i que ha tingut molt de recorregut i èxit. Cal tenir en compte que més del 90% del vi del consum dels nostres establiments és DO Empordà i que el que volem és que els visitants gaudeixin dels productes de la terra”, destaca el gerent del grup Terraza, Miquel Gotanegra.\r\n\r\n 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *