L’Hotel Terraza de Roses organitza set maridatges de gastronomia i música

L’Hotel Terraza ha organitzat per aquest estiu, un any més, un calendari d’activitats on una de les ofertes capdavanteres són els maridatges de gastronomia, amb bufet de marisc i degustació de vi de cellers de l’Empordà. La programació inclou set maridatges que es porten a terme els dimarts, des del 12 de juliol i fins el 23 d’agost, a les 20:30, amb la participació de Oliveda, La Vinyeta, Espelt, Trobat, Empordàlia i Terra Remota. Les actuacions musicals aniran a càrrec de la cantant gironina Helena Rosich i Alexandre Carbonell (al piano). L’Hotel Terraza fa nou anys que organitza aquests maridatges i el grup va ser un dels pioners en posar en valor els cellers de l’Empordà amb una iniciativa d’aquestes característiques.\r\n\r\nHelena Rosich és una cantant de jazz nascuda a Girona. L’any 2010 va gravar el seu primer disc com a vocalista, i el juliol del 2015 va gravar el seu segon disc, el títol del qual és «Invitation», i en què l’acompanyaven els músics Alexandre Carbonell, Francesc Ubanell, Joan Martí, Adrià Bauzó i César Martínez. Helena Rosich continua investigant en el jazz perquè per a ella aquesta és una música tan rica i tan plena de matisos que la fan l’instrument ideal per desplegar una variada gamma de sentiments.\r\n\r\nEls dissabtes al vespre es fa a l’hotel un menú degustació de La Cuina d’en Norat amb maridatge de vins; i els diumenges a la nit concert de duet de jazz amb Carles Bech (guitarra) i Pedro Liñán (contrabaix), (del 10 de juliol fins al 21 d’agost). Els músics empordanesos Bech i Liñán ofereixen un recital de jazz fresc i elegant de dues hores cada diumenge. Un dels objectius de Terraza Grup és potenciar els productes gastronòmics del territori i oferir activitats culturals relacionades amb les comarques gironines.\r\n\r\n“Els maridatges de gastronomia i cultura, units a la potenciació i a la posada en valor del nostre territori, és una aposta que vam fer fa molts anys i que ha tingut molt de recorregut i èxit. Cal tenir en compte que més del 90% del vi del consum dels nostres establiments és DO Empordà i que el que volem és que els visitants gaudeixin dels productes de la terra”, destaca el gerent del grup Terraza, Miquel Gotanegra.\r\n\r\n