L’Espai Gironès es reafirma com a garantia de compra segura renovant el certificat de màxima seguretat de Bureau Veritas

L’Espai Gironès (www.espaigirones.com) es reafirma com a garantia de màxima seguretat en el context de la pandèmia amb la renovació per part de l’empresa Bureau Veritas del certificat obtingut a partir de l’auditoria dels procediments implantats. El centre comercial ha fet una inversió de 190.000 euros el 2020 i de gener a maig d’aquest any 2021 invertirà 135.000 euros més per tal que totes les activitats es desenvolupin amb la màxima seguretat. El centre comercial ha demostrat en tot moment que és un espai segur tant per als clients com per als treballadors. La col·laboració amb Bureau Veritas ha permès a Multi Iberia certificar la seguretat dels centres comercials que gestiona a Espanya i Portugal. No s’entenen les mesures que ha adoptat el Govern de tancament dels centres comercials, exceptuant els serveis essencials. “Sempre s’ha complert amb tot el que s’ha demanat des de la Generalitat i ho volem seguir fent i demanant que s’acabi la discriminació i que se’ns tracti com a la resta de comerç”, remarca el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà.

Recordem que l’Espai Gironès ha aplicat un gran nombre de mesures: control del flux de trànsit  i de l’aforament, reforç de la neteja i de la desinfecció, regulació de l’ús d’ascensors, dispensadors de gel hidroalcohòlic, controls de l’estat de l’aire i temperatura, i  punts d’entrega de mascaretes i guants, així com personal contractat per informar als visitants de totes les mesures i comprovar que es compleixen, i estem a la seva disposició per tot el que necessitin.  Unes mesures que en tot moment han estat respectades pels visitants. A més, per tal d’augmentar la confiança d’ empleats, clients, proveïdors, i altres parts interessades en els centres comercials  en la seguretat del centre comercial, l’Espai Gironès ha estat certificat per Bureau Veritas.

Els comerços ubicats a l’Espai Gironès han dut a terme diferents protestes per les mesures restrictives imposades pel Govern als centres comercials, que estan afectant greument al sector.

El tancament del centre afecta de forma directa 800 persones que  treballen  en els establiments del centre comercial (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment)  i un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris (més del 35% dels comerços), comerç local i  altres cadenes.

Els responsables del centre han demanat en reiterades ocasions diàleg al Govern i un pla que es basi en criteris objectius.