La campanya solidària “L’Espai del Temps” d’Espai Gironès guardonada amb el prestigiós ICSC Silver Solal Award

 

“L’Espai del Temps de l’Espai Gironès, la campanya solidària que l’Espai Gironès dissenyada per promoure el voluntariat a les comarques gironines, va rebre a Viena un important reconeixement internacional. La iniciativa va ser guardonada amb el prestigiós ICSC Silver Solal Award, que es concedeix a les campanyes de màrqueting més efectives i originals d’Europa i Sudàfrica en la indústria dels centres comercials. L’Espai Gironès va rebre el guardó en la categoria de Responsabilitat Social Corporativa. En aquesta edició s’hi ha presentat candidatures des de Portugal fins a Rússia i des de Turquia fins a Noruega, a més de Sudàfrica; i l’apartat de RSC ha rebut més d’un centenar de propostes, de les quals 17 van quedar finalistes.
Aquests guardons són una iniciativa anual promoguda pel Consell Internacional de Centres Comercials (ICSC), l’associació mundial més gran d’indústria de centres comercials que actualment compta amb més de 75.000 membres repartits en 80 països. Els Solal Awards són considerats un referent de qualitat a nivell internacional, premiant el rendiment excel·lent de les eines de màrqueting.
Multi Corporation, grup al qual pertany Multi Spain Management, empresa que realitza la gestió integral del centre comercial Espai Gironès, va rebre uns altres cinc premis ICSC Solal en diferents categories.
“L’Espai del Temps” es va dur a terme el Nadal de 2016 en col·laboració amb 18 entitats i ONG de les comarques gironines i va superar totes les expectatives. La campanya va sumar 793 voluntaris que van regalar 75.530 minuts del seu temps per destinar-lo a les activitats que es proposaven en el marc de la iniciativa.
El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, va manifestat la seva gran satisfacció per aquest premi que, segons ha destacat, “ ha estat gràcies a tots els que han col·laborat en la campanya, tant les entitats com les persones que hi ha participat donant minuts del seu temps, ja que sense elles seria molt difícil dur a terme iniciatives com aquesta“. “L’Espai del Temps” va demostrar un cop més la solidaritat gironina, segons Jordà.
Les entitats que van col·laborar en la campanya són: les Vetes i Nostra Llar, de Salt; Mas Moner, de Santa Coloma de Farners; el Centre Geriàtric Maria Gay, de Girona; el Casal dels Infants, de Salt; el Centre Educatiu de Montilivi, de Girona; la Plataforma Educativa de Salt; la Fundació Catalunya La Pedrera; Càritas Girona; la Fundació Privada Banc dels Aliments ; Terra Viva, d’Olot; APAPE, del Pla de l’Estany; APNAE; Fundació Mona, de Riudellots de la Selva; l’Associació de Naturalistes de Girona; i l’Associació la Sorellona. També hi va col·laborar l’Ajuntament de Salt, la Federació Catalana de Voluntariat Social i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya. De les 75 activitats que es van programar, 24 van tenir la màxima participació amb totes les places cobertes, 51 van arribar al 80% de la participació, i la gran majoria van tenir molta demanda.
“L’Espai del Temps” va comptar amb quatre padrins: la productora, guionista i directora de cinema, Isona Passola; l’actor, cantant i model Roger Berruezo; la cantant i actriu Elena Gadel; i l’humorista i imitador Pep Plaza. Roger Berruezo va oferir el Concert de Nadal a les instal·lacions del Centre Comercial que va tenir una gran afluència de públic.