Hotel Spa Terraza i Gerard Ruiz creen una cocteleria d’autor inspirada en el territori

El Grup Terraza segueix sumant noves propostes inspirades en el territori i els seus productes. El divendres 14 de juliol va obrir una cocteleria d’autor, el Cocktail Time Terraza by Gerard Ruiz, un projecte conjunt de l’Hotel Spa Terraza i el mateix Gerard Ruiz, originari de Port de la Selva i amb un gran prestigi en el sector.

Cocktail Time Terraza disposa d’una carta especialment creada per Gerard Ruiz per a aquest projecte i inspirada 100% en el territori. Entre els còctels que s’hi poden degustar hi ha L’entramuntanat de romaní; L’Albera; El gran masturbador; Els camins de ronda; El Far del Cap de Creus; Cel rogent; L’emboirat; o La Ciutadella, entre molt d’altres.

Gerard Ruiz destaca que inicia aquest nou projecte amb una gran il·lusió perquè es tracta de la seva primera cocteleria fixa. Ruiz es va formar dos anys a Londres i actualment ofereix serveis de càtering de còctels.

El director general del Grup Terraza, Miquel Gotanegra, per la seva banda, remarca la trajectòria de Ruiz i el valor afegit que aportarà al projecte. “Volem atreure la creativitat i el talent del territori per crear propostes innovadores i de qualitat, que aportin valor a la destinació i que estiguin alineades amb l’estratègia del Grup Terraza”, indica.